Fietsen

Verken Bretagne op de fiets, de ideale manier om veel van de mooie omgeving te zien. Heerlijk fietsen langs de mooiste plekjes en interessante bezienswaardigheden van deze bijzondere regio. Maak fietsend kennis met de cultuur, de bevolking en het overweldigende landschap. Neem alle tijd om onderweg te genieten van lokale delicatessen op een gezellig terras of in een sfeervol restaurant.

Uiteraard kan men ook een fascinerend rondje langs de kust van Bretagne fietsen. Dat betekent zo’n afstand van 1.000 tot 1.500 km. Dus vooral een uitdaging voor de meer sportieve fietser.

Fietstochten in steden

Een absolute aanrader tijdens uw vakantie is het maken van een fietstocht door de steden van Bretagne. In Rennes kunt u al meer dan zeven uur lang fietsen. In de steden is voldoende fietsenverhuur aanwezig. Het enige dat u nodig heeft; is een geldig identiteitsbewijs en borg. Op deze manier kunt u op een gezonde en snelle manier al het moois van de steden ontdekken.

Bij de plaatselijke Offices de Tourisme en verkeersbureau’s is meestal een lijst verkrijgbaar met adressen van fietsverhuurders en leuke tochten.

Fietsen langs de zoutmoerassen

In Bretagne kan er sinds kort onder begeleiding van een gids in groepsverband een fietstocht gemaakt worden langs de zoutmoerassen van Lasné.

» Lees meer


Praktische informatie

Nuttige websites

Close