Over Bretagne.nl

Bonjour,

Regio Bretagne.nl is dé vakantie & toerisme site voor Bretagne. Bretagne.nl staat vol met uitgebreide praktische informatie over cultuur, bezienswaardigheden, natuur, sport & vrije tijd. Met veel enthousiasme wordt Bretagne.nl gemaakt door een klein team met een passie voor Bretagne en Frankrijk, geholpen door Frankrijk liefhebbers die hun ervaring gebruiken bij het schrijven voor Bretagne.nl

Het doel van Bretagne.nl is om jong en oud te inspireren ook met vakantie te gaan naar deze inspirerende en mooie Franse regio. Ontdek het binnenland, geniet van de prachtige zandstranden of bezoek een van de kastelen of musea.

Wij bieden de Nederlandstalige vakantieganger ook een overzicht van vakantie specialisten, particuliere en individuele eigenaren die hun accommodatie via ons platform kunnen aanbieden. Zo heeft u altijd de keuze uit het boeken van een accommodatie bij een specialist of juist via een individuele eigenaar direct te reserveren.

Voor het aanbod werken wij samen met individuele en particuliere accommodatie eigenaren en bekende Nederlandstalige specialisten zoals: Belvilla, Topic Travel en ANWB reizen.

Met vriendelijke groet,
Bretagne.nl

Dirk Verbeek

Close